недеља, 16. септембар 2012.

Oslikavanje tekstila

Kao i većina devojaka teško pronađem garderobu koja je baš po mom ukusu. Obično su mi stvari ili previše  ukrašene, ili im nešto nedostaje, ili uzalud tražim komad garderobe koji sam zamislila. Zato sam odlučila da uzmem stvar u svoje ruke i prijavim se na radionicu oslikavanja tekstila. Jedna divna žena (Lela) otkrila mi je svoje male tajne i sada zahvaljujući njoj dopunjena je ponuda u našoj maloj radionici. Od najobičnijih majica, starih torbi ili patika nastaju potpuno nove upečatljive stvarčice. Pošto slika govori više od reči, pogledajte nekoliko sličica sa radionice kao i sliku prvog samostalnog rada.


17 коментара:

  1. I ja rado oslikavam majice, djevojčica s macom je preslatka.. takvu majicu bih definitivno nosila :D

    ОдговориИзбриши
  2. Ne znam zašto, ali jako volim te devojčice i biće sigurno još stvarčica inspirisanim njima :) Inače dala si mi ideju sa tvojom sovica majicom, tako da ću uraditi nešto i na tu temu. :))

    ОдговориИзбриши
  3. Odlično Mici, fenomenalno je! Ja baš nisam vešta sa tim bojama za tekstil, moram da vežbam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Volim da crtam, tako da mi nije problem da to radim i na tekstilu, mada zavisi o kakvom je tekstilu reč :) ali svakako će ti svaki put radovi biti sve bolji.

      Избриши
  4. Svaka cast! 100 puta sam se kanila da krasim neke svoje majice, ali sam cesto bila lenja... tebi bas ide, nastavi ovako :) super je!

    ОдговориИзбриши
  5. Baš mi se svidja, pogotovo prva, odlična je.

    ОдговориИзбриши
  6. e, ovo su krasne ideje i još bolja izvedba, bravo!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, mada su ovo ideje sa interneta. Nadam se da ću uskoro završiti neke moje ideje :)

      Избриши
  7. Super izgleda! Nego, mene zanima kako se boja ponasa nakon pranja? I dal i puca ako se tkanina malo rasteze kao kod majica sa elastinom?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Boja puca ukoliko se nanese previše, a što se pranja tiče, proizvođači kažu da može da se pere na 30-40 stepeni, mada ja lično preporučujem ručno pranje.

      Избриши
  8. Milice, divno je!Postavicu link ka tvom blogu i slike,ako nemas nista protiv.Svidja mi se ideja, za moju cerku,koja studira Arhitekturu i divno crta,da sebi uradi neki komad garderobe:)))Volim kreativce:)))

    ОдговориИзбриши