недеља, 3. фебруар 2013.

Razmene (2u1)

Pre nekoliko meseci učestvovala sam u prvoj grupnoj razmeni koja je organizovana u grupi SiZe na facebook-u. Posle toga učestvovala sam još jednom. Nasumičnim odabirom dobili smo osobu kojoj treba da pošaljemo poklon. On je prvenstveno trebalo da bude neki naš rad. U oba slučaja nisam poznavala osobu kojoj šaljem,a s obzirom da se radilo o ženama,  odlučila sam se za nakit. 
Ovo je poklon koji sam poslala na prvoj razmeni.
Na drugoj sam se odlučila da uz nakit pošaljem i jednu kutijicu, koja je nastala u centru Zrenjanina dok smo predstavljali razne tehnike prolaznicima koje je to zanimalo.
Ovog puta neću predstavljati ono što sam ja dobila, jer nisam stigla da pitam autore radove da li mogu postaviti te slike. Ali rećiću vam da sam dobila nakit , sapunčić i jedan šal. 
Pred Novu godinu smo Jovana, sa bloga Super Anisoptera, i ja organizovale međusobnu razmenu materijala.  Kako se ona bavi izradom čestitki i albuma, prilagodila sam materijal njenom radu da bi mogla da ga iskoristi. Paket je sadržao papire i papiriće u raznim bojama, nekoliko salveta, komade filca, krep papire, cirkone, tračice i jedan mali dodatni poklončić. To je ovaj kvadratić koji šljašti od blica. :)
Kvadratić je u stvari broš sa motivom Pariza iz nove kolekcije, koja zapravo i nije tako nova, samo još uvek nije fotografisana. A evo kako izgleda.
Sve zanimljive stvarčice koje sam ja dobila od Jovane, objaviću u posebnom postu, zajedno sa stvarima iz prethodne razmene materijala sa Marijom.
Za kraj, kada uporedim grupne i pojedinačne razmene nekako su mi draže ove druge. Mislim da je ipak lepše kada se samostalno dogovaramo oko slanja i nekih sličnih stvari, nego da je potpuna tajnovitost., bilo da se radi o materijalima ili radovima. Ukoliko još niste učestvovale u nekoj razmeni, razmislite o tome. Zanimljivo je i možete upoznati nove ljude, kao i nove tehnike i materijale.

17 коментара:

  1. Divan post,i mnogo mi se svidja blog!

    www.fashionmuffins945.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Lovely earrings! Nice blog. What about following each other?

    ОдговориИзбриши
  3. Osim uživanja u pogledu na radove kreativaca, učenju novih tehnika uz pomoć super-korisnih tutorijala, kreativna blogosfera je zakon i zbog ovakvih razmjena. I ja sam dobila neke krasne stvari od drugih kreativki, a isto tako se nadam da sam i ja nekog razveselila svojim darovima!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je što dosta kreativaca učestvuje u raznoraznim razmena :) a ne sumnjam da si uspela nekog da razveseliš.

      Избриши
  4. Such nice pieces of jewelry !
    And very cute blog ^^
    Let me know if you ever want to follow each other, stop by my blog :)
    << From Brussels, with Love>>

    ОдговориИзбриши
  5. Aww these accessories are adorable!
    Wondering if you want to follow each other? :)
    Please let me know! Ill be happy to follow right away!
    yuliconversations.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Ideja sa razmenama poklona je lepa i jako mi se dopada nakit i kutijica. A tek brošić! Preslatko!:))

    ОдговориИзбриши
  7. Very pretty :)


    Following your amazing blog and waiting on you to follow me back. :)
    www.gabusiek.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. cool blog! <3 stunning things! maybe you wanna follow each other on gfc, bloglovin (or facebook)? :D if so let me know! i always follow back :)

    http://heartrockfashion.blogspot.nl/

    ОдговориИзбриши
  9. Do sad nisam imala priliku da razmenjujem radove ili materijal sa drugim kreativcima ali posle tvog posta to mi se cini jako zanimljivo.

    P.S.
    Na mom blogu je nagradica za tebe, kad budes mogla svrati i preuzmi je!!!

    ОдговориИзбриши
  10. Vrlo lepi pokloni.
    Jako mi je žao što nema dovoljno vremena da se posveti pažnja svima koji to zaslužuju.
    Pa, evo, da se javim, kad stignem svratiću, mada vidim da se ni ti dugo ne javljaš.
    Nadam se da si u nekim lepim poslovima :)

    ОдговориИзбриши
  11. Divno Mici, obožavam takve stvarčice, a rqazmene su uvek zanimljive. To što ne poznaješ osobu je još bolje. Uvek bude kao neki izazov, a prilika je da se upoznate.

    ОдговориИзбриши